arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Huisregels

Beste Feestganger,

Voordat je ons feestterrein betreedt willen wij je graag wijzen op onderstaande punten.     Wij wensen je een gezellige en fantastische kermis!

Met feestelijke groet,

Stichting Kermis Siebengewald

 

 Betreden op eigen risico

Betreding van het evenemententerrein geschiedt op eigen risico. Stichting Kermis Siebengewald dan wel de medewerkers die voor de organisatie actief werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële schade dan wel immateriële schade die de bezoeker(s) van de locatie noch binnen, noch buiten het terrein en/of het evenement mochten ondervinden.

 

NIX onder de 18

Alcohol onder de 18 is niet toegestaan. Bij twijfel kan gevraagd worden naar je leeftijd. Controle van je leeftijd geschiedt uiteraard op basis van een geldig legitimatiebewijs.

 

Roken

In de tent geldt een rookverbod. Roken is toegestaan buiten de overkapping.

 

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Tijdens jouw bezoek aan onze evenementen maken wij foto’s en video opnames. Deze worden gebruikt voor publicatie op onze social media kanalen. Onze Facebook pagina vind je op www.facebook.com/kermissiebengewald. Kom jij jezelf tegen en vind je dit niet zo tof neem dan even contact op met ons. Stuur je bericht (eventueel anoniem) naar onze Facebook pagina en wij passen het zo snel

mogelijk voor je aan.

 

Overige
In situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie hieromtrent is bindend.